Goldenklubben Halland

Bildspel

 

Vad hände på vårt apporteringsläger 12-14 juni 2015?                                          

Vi är så glada och tacksamma i sektion Halland för att så många ville vara med på vårt första apporteringsläger, som vi arrangerade mitten juni i samarbete med Vildmarksgymnasiet i Unnaryd och Studiefrämjandet. Den inledande delen av sommaren här i södra Sverige gjorde naturligtvis, att vi var extra spända på hur vädret skulle bli. Men det ordnade sig det med! Vi fick tillsammans med alla 21 deltagande hundekipage, medföljande hussar och mattar, instruktörer och medhjälpare, skolans personal, intressanta föreläsare och medlemmar i styrelsen en härlig helg – precis så som vi önskat!

Vi har fått fantastiskt fina omdömen i utvärderingarna, e-post och telefonsamtal samt även andra synpunkter som vi uppskattar, att ni framfört och som vi tar till oss. Det är ju viktigt att veta inför en upprepning av evenemanget i framtiden.

Det verkar som om många tyckte att det kunde ha varit litet längre tid för träning. Många hundar var unga och oerfarna. Det var ju därför de var där och det var ju just dem, som vi vill fånga upp! Så kanske ytterligare en dag hade varit optimalt? Ankomst torsdag kväll kanske?

Det är ju alltid svårt att sätta ihop homogena träningsgrupper med ekipage med liknande bakgrund och ambition. Frågeformuläret gav vägledning och det var det vi kunde gå efter.

Att maten är viktig hade vi utgått från redan från början. Därför satsade vi på ny- och vällagad mat baserat på Vildmarksgymnasiets viltråvaror. Det slog väl ut, fast vi hade inte räknat med att frisk luft suger så mycket i magarna. Fler mackor hade gått åt som smör i solsken! OBS! Drinkarna före maten (se fotoalbumet) var alkoholfri - så klart! 

Med dessa rader vill vi i sektion Halland flagga för att det kommer fler bilder! Kolla in fotoalbumet nedan. Vi väntar dessutom ytterligare bilder från skolans rektor som killarna Ted och Robin tog. Spännande!

För styrelsen i sektion Halland/

         Margareta Elmelid, ordförande

 

PS

Vill ni ha kopia på någon bild vänligen kontakta

undertecknad så fixar jag det!

Kolla även in en artikel om lägret i nästa nummer av Golden Nytt, som ges ut v38.

 

 

ROYAL-CANIN-Logo_2010 sfr-logo[1]     Engelsson nys

logo arken zoo 

Tryck på logo